четвер, 21 грудня 2023 р.

 

 РІЗДВЯНІ ЧИТАННЯ ДЛЯ РІЗДВЯНИХ КАНІКУЛ


"Одного разу на Різдво", Надійка Гербіш

Дивовижна книжка про Різдво та родину їжачків “Одного разу на Різдво” від української письменниці Надійки Гербіш точно додасть атмосфери чарівного свята та відчуття прекрасного трепету похмурими зимовими вечорами.

Сюжет книжки розгортається довкола цікавого сімейства їжаків, яке складається з мами, татка та трьох діточок. Уся сім’я готується до світлого свята Різдва: мама дає вказівки, батько мотивує всіх підбадьорливими висловами, а дітки метушаться та наводять лад разом із батьками. Однак, сім’я ця дуже незвичайна: для них найважливіша місія до Різдва — це допомогти тваринкам, які того потребують. Недарма батько Їжак каже: “Робити добро і допомагати тим, хто цього потребує, завжди вчасно і доречно. Прийшли гості — значить треба бути до них гостинними. Зігріти, нагодувати і чимось приємним потішити”.
Аж ось зненацька трапляється з ними щось незвичне: до них потрапляють двоє малих ховрашків у благеньких одежинках, які чимчикували до своєї тітоньки та заблукали.

Книжка-казка про Новий рік та Різдво “Одного разу на Різдво” Надійки Гербіш — надзвичайно добра історія, яка навчає творити добро та бути співчутливим. Видання вміщує чудові ілюстрації Юлії Пилипчатіної, які дуже органічно доповнюють історію та неймовірно їй пасують. Як казка для дітей з малюнками, книжка Надійки Гербіш — чудовий варіант.

Для маленьких дітей книга “Одного разу на Різдво” може стати улюбленою, саме тією, з якою вони засинатимуть та будуть гратися. Вона відкриває світ добра, допомагає тим, хто цього потребує, та навчає підставляти плече ближньому, коли він у біді. І найголовніше — вона вчить любити.

Немає коментарів:

Дописати коментар