неділя, 10 травня 2020 р.

8 ТРАВНЯ - ДЕНЬ МАТЕРІ!

Кожна жінка, яка стає стає мамою дуже різна і водночас усіх матерів пов’язує щось невидиме. Якийсь спільний знаменник, щоб порозумітися. Як не існує у світі двох однакових матерів,так немає і універсальних слів, щоб описати індивідуальний досвід. 
Переглядати дитячі фото, ніжно берегти спогади про дитинство, перші кроки, перше “мама”, перші посмішки, скільки в житті цих “перших” митей попереду у моєї дитини. Ніжна тиха колискова і спільний сон, переживання за долю і дорослішання, думки про час, коли треба відпустити. Про всевидющість мами. Про користь броколі і намагання нагодувати нею свого бешкетника. Про очікування братика і перші обійми утрьох. Про кардинальну зміну з появою немовляти і наче світ став з ніг на голову чи. Може навпаки, з голови на ноги. Про зміну у тілі вагітної жінки і про зміну серця - в якому назавжди поселився маленький гість. Про переживання і відвагу, про бажання зупинити час, щоб насолодитися солодкими хвилинами спільності. Про втому від клопотів материнства і про бажання почувати себе коханою жінкою. Про страх і любов. Про мільйони поцілунків у носик, щічку, шийку, животик, ніжки, ручки. “Тому, що кожна мить з тобою - радість. Адже зараз ми саджаємо насіння майбутнього. І я маю намір зростити його найкращим”.
Книга “Мама” вийшла українською у Nebo BookLab Publishing . Книга є універсальним подарунком, адже її оцінять жінки у будь-якому віці.
Насолоджуйтеся кожної миті, кайфуйте від материнства, ловіть час і не давайте йому змарнуватися на неважливе. Стрибайте з дітьми у калюжах, лазьте на дерева, влаштовуйте походи у ліс, шукайте скарби і пірнайте за перлами, читайте їм, смакуйте морозиво, літайте до космічних станцій, чаюйте з феями, малюйте свої картини, ліпіть єдинорогів, навчіть їх бути щасливими і вірити у дива. Бути мамою - це великий дар і щастя. “У нас ще так багато всього попереду”!

Немає коментарів:

Дописати коментар